четвер, 18 квітня 2013 10:53

Фінал Кубка Німеччини розіграють "Баварія" та "Штутгарт"
5

Фото: ФОТО: Reuters

У фіналі Кубка Німеччини 1 червня з "Баварією" зустрінеться "Штутгарт", який здолав "Фрайбург" з рахунком 2:1, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Днем раніше мюнхенці розгромили у півфіналі "Вольфсбург" (6:1) і дісталися до вирішального матчу у 19-й раз. У суперниках по фіналу у них буде "Штутгарт", який завоював останній з трьох кубкових трофеїв у 1997 році. У півфіналі шваби завдали поразки "Фрайбургу", який до цієї стадії добрався вперше.

Артур Бока відкрив рахунок на початку матчу, але вже через п'ять хвилин рівновагу відновив Ян Розенталь, якого вивів один на один з воротарем Макс Крузе. Цікаво, що обидва футболісти залишать "Фрайбург" майбутнім літом.

Не минуло й півгодини гри, як "Штутгарт" знову вийшов уперед - ударом головою відзначився Мартін Гарник. Таким чином, шваби не тільки пробилися до фіналу на "Олімпіаштадіоні", але і забезпечили собі путівку в наступний розіграш Ліги Європи УЄФА.

Кубок Німеччини

1/2 фіналу

Штутгарт - Фрайбург 2:1 (2:1, 0:0)

Голи: 1:0 - 9 Бока, 1:1 - 13 Розенталь, 2:1 - 28 Гарнік

Зараз ви читаєте новину «Фінал Кубка Німеччини розіграють "Баварія" та "Штутгарт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути