Ексклюзиви
понеділок, 24 серпня 2020 08:01

"Баварія" виграла фінал Ліги чемпіонів завдяки рішенню тренера

"Баварія" виграла фінал Ліги чемпіонів завдяки рішенню тренера
Тренер "Баварії" Хансі Флік виграв Кубок світу-2014 як помічник головного тренера та Лігу чемпіонів-2020 як головний. Фото: ua-football.com

Футбольний чемпіон Європи визначився учора. "Баварія" перемогла Париж – 1:0 і 24 вересня в угорському Будапешті зіграє проти "Севільї" за суперкубок УЄФА. Що треба знати про фінал Ліги чемпіонів?

Вдале рішення тренера німецької команди Хансі Фліка. У попередніх матчах місце лівого крайнього займав Іван Перишич і грав непогано. На поєдинок проти Парижу Флік випустив 24-річного Кінгслі Комана з очевидною метою. І той не підвів.

У першому таймі гра була рівною. "Баварія" переважала в організації, але гостріші моменти створював французький клуб. Мбаппе зафейлив момент наприкінці тайму.

Німці методично тиснули, їх крайні захисники грали високо

Ноєр узяв удар спадкоємця слави Мессі та Роналду. Але він був несильним, в руки. Тому особливо схвальних епітетів німецький голкіпер не заслуговує. Проте тільки за цей епізод. В усіх інших голкіпер довів, що після травми повернувся на топрівень.

Другий тайм, надто – його початок, минув з очевидною перевагою "Баварії". Німці методично тиснули, їх крайні захисники грали високо, і одна з подач Кімміха стала вирішальною. Париж знітився, гра в останні 30 хвилин набула жорсткого характеру. Зрозуміло, що французький клуб розраховував на індивідуальну майстерність Неймара та Мбаппе. Це могло принести користь і у другому таймі, але Чупо-Мотінг невдало зреагував на м'яч. Момент остаточно знівелював шанси Парижу бодай на додатковий час. Заслужена перемога "Баварії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УЄФА хоче зберегти в Лізі чемпіонів "фінал восьми"

"Баварія" виграла Кубок Ліги чемпіонів ушосте: 1974, 1975, 1976, 2001, 2013, 2020.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" виграла фінал Ліги чемпіонів завдяки рішенню тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути