неділя, 20 лютого 2011 11:00

"Баварія" обіграла "Майнц", дортмундська "Боруссія" перемогла "Санкт Паулі"

"Баварія" обіграла "Майнц", дортмундська "Боруссія" перемогла "Санкт Паулі"

Мюнхенська "Баварія" у відмінному настрої підходить до матчу 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів з міланським "Інтером". В останньому турі чемпіонату Німеччини команда Анатолія Тимощука на виїзді без проблем розібралася з "Майнцом" - 3:1.

Гра мюнхенцям давалася і вони раз по раз створювали небезпечні моменти біля воріт суперника. Перший гол був забитий вже на 9-й хвилині. Скидкою Ар'єна Роббена на 100-відсотків скористався Бастіан Швайнштайгер.

У другому таймі по разу розписалися у воротах "Майнца" Томас Мюллер і кращий бомбардир чемпіонату Маріо Гомес. Лише після цього команда дозволила відзначитися господарям.

Гравець збірної України Анатолій Тимощук провів на полі всі 90 хвилин, відігравши на позиції центрального захисника.

"Ця перемога була для нас вкрай важливою. Я щасливий, що нам вдалося перемогти, адже зустрічі з "Майнцем" завжди складаються дуже непросто. Ми грали просто відмінно, створювали момент за моментом і забили три голи, але нам ще є куди прагнути", - заявив головний тренер мюнхенської "Баварії" Луї ван Галь.

Лідер чемпіонату дортмундська "Боруссія" на своєму полі обіграла "Санкт Паулі" - 2:0 і продовжує лідирувати з великим відривом від суперників.

"Я задоволений цією грою. Хлопці були повністю зосереджені на футболі, грали послідовно, пристрасно, десь навіть весело. Думаю, цією грою ми відповіли нашим критикам.

Багато хто запитує мене, як ваша команда примудряється зберігати сили на весь матч - все дуже просто, мої хлопці фізично пристосовані до цього, до того ж у них такий менталітет, працювати до кінця", - зазначив після гри головний тренер дортмундської "Боруссії" Юрген Клопп.

Боруссія Д - Санкт-Паулі - 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - Барріос (39), 2:0 - Гунеш (49, автогол).

Майнц - Баварія - 1:3 (0:1, 1:2)

Голи: 0:1 - Швайнштайгер (9), 0:2 - Мюллер (50), 0:3 - Гомес (77), 1:3 - Аллагі (84).

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" обіграла "Майнц", дортмундська "Боруссія" перемогла "Санкт Паулі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути