пʼятниця, 14 травня 2010 12:58

Батько Террі зізнався у торгівлі наркотиками

Батько Террі зізнався у торгівлі наркотиками

Едвард Террі, батько захисника "Челсі" Джона Террі, визнаний винним у продажу кокаїну журналістові News of the World в листопаді минулого року.

56-річний Террі зізнався у скоєнні злочині. При цьому він не знав, що продає наркотики саме журналістові. За судові витрати Едвард Террі заплатить 160 фунтів, поки що він випущений під заставу. Рішення про покарання буде прийнято 1 червня, повідомляє РА.

За словами адвоката, його клієнт був спеціально вибраний журналістом, тому що є батьком Джона Террі.

"Газета витратила сім тижнів, щоб знайти компромат і винести його на першу смугу. Звичайно, Едвард у скрутному становищі через те, що заподіяв турботу своєму сину. Саме заради цього за ним і полювали", - наводить слова адвоката In The News.

Нагадаємо, кореспондент видав себе за представника багатого бізнесмена. Угода, яка проходила в туалеті бару, була знята прихованою камерою журналіста. Нічого не підозрюючи Террі-старший гарантував покупцеві якість товару і просив не говорити нікому, що він батько відомого футболіста.

До речі, навесні минулого року родичі Джона Террі вже псували його репутацію. У березні поліція затримала матір і тещу захисника, які вкрали багато дешевого спортивного одягу з супермаркету на суму в 800 фунтів. І це при тому, що Джон, який заробляє на одному лише футболі 160 000 фунтів на тиждень, забезпечує рідних всім необхідним. Той же Тед Террі красувався в подарованих сином годинах Rolex за 15 000 фунтів.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Батько Террі зізнався у торгівлі наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути