субота, 15 жовтня 2011 12:38

Баскетбольна Суперліга. "Донецьк" на виїзді здолав "Дніпро"

Баскетбольна Суперліга. "Донецьк" на виїзді здолав "Дніпро"

У п'ятницю, 14 жовтня, БК Донецьк на виїзді здолав БК Дніпро в рамках розіграшу української баскетбольної Суперліги.

У поєдинку проти Дніпра Маркус Нельсон, який став найрезультативнішим і найкориснішим гравцем Донецька, відзначився дабл-даблом, а головне - зібрав кілька важливих відскоків, продемонструвавши холоднокровність при пробитті штрафних вирішальних в кінцівці, принісши своїй команді перемогу в Дніпропетровську з рахунком 69-65.

У першій половині зустрічі глядачі стали свідками рівної боротьби, яку підсумував влучний дальній постріл Стівен Буртта, який встановив рахунок 31-31.

Протягом третьої чверті господарі, завдяки серії триочкових кидків, в якій найбільшого успіху досягли Чарльз Томас і Деррік Лоу, здійснили ривок, повівши +14. Проте вже на початку заключного періоду перевага команди Дениса Журавльова розтанула.Не пішли кидки і у лідерів дніпропетровців, які почали помилятися, ніж наприкінці зустрічі з успіхом скористалися гості.

Крім Де Маркуса Нельсона, на рахунку якого 16 очок, 10 підбирань і 4 передачі, плідно попрацювали й інші тигри, які проводили матч увісьмох. 13 очками та 8 підбираннями відзначився Іван Раденовіч. По 11 очок команді принесли Майкл Лі та Вуле Авдаловіч.

Найрезультативнішим гравцем Дніпра став Чарльз Томас, який записав на свій рахунок 18 очок і 5 підбирань. Стівен Буртт став автором 17 очок, 6 передач і 3 підбирання, Деррік Лоу - 11 очок та 5 підбирань.

Суперліга

Дніпро - Донецьк - 65:69 (18:12, 13:19, 25:14, 9:24)

Зараз ви читаєте новину «Баскетбольна Суперліга. "Донецьк" на виїзді здолав "Дніпро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути