середа, 04 травня 2011 12:49

Баскетбол. "Азовмаш" сенсаційно "пролетів" повз півфінал Суперліги

Баскетбол. "Азовмаш" сенсаційно "пролетів" повз півфінал Суперліги

"Ферро-ЗНТУ" сенсаційно пройшов семиразового чемпіона Суперліги "Азовмаш" і став останнім півфіналістом плей-офф українського чемпіонату, говориться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ. Суперником запорожців у півфіналі стане київський "Будівельник". В іншому півфіналі зустрінуться "Донецьк" і "Говерла".

"Азовмаш" - "Ферро-ЗНТУ" 61-72 (13-26, 23-15, 8-19, 17-12) рахунок у серії - 2:3

Рахунок у матчі відкрив Чарльз Томас, який відправив м'яч у кошик з-під кільця після неточного кидка Хауса. Потім ще одна "двійка", але вже від Максима Пустозвонова, залетіла в кільце гостей. Але тут ж надійшла відповідь від Вінсента Хантера і Чарльза Бернса і рахунок зрівнявся. Потім Георгій Кондрусевич точним 3-очковим вивів свою команду вперед в рахунку. Після того як гості випереджали маріупольців на сім очок Роландас Ярутіс був змушений взяти тайм-аут. Але семиочкова перевага запорожців зберігалася до самого кінця першої 10-хвилинки. А за останні півтори хвилини першого періоду гості збільшили свою перевагу до 13 очок і 13:26 перед другою чвертю.

До середини другого періоду "Азовмаш" скоротив своє відставання до п'яти очок. І тепер вже Большаков змушений був брати перерву, щоб внести правки до гру своєї команди. Вийшовши на паркет Рамел Каррі забиває ще два, але зрівняти рахунок до кінця першої половини зустрічі маріупольцям так і не вдалося. Але на велику перерву команди пішли з рахунком 36:41.

Ті ж "догонялки" продовжувалися і в третій чверті. А разом з тим запорожці лише зміцнювали свої позиції. І до останнього перерви розрив у рахунку сягнув 16 очок (44:60) на користь гостей. В останньому періоді ситуація не змінилася. Таким чином, "Азовмаш" програє в серії, а "Ферро" йде далі.

Зараз ви читаєте новину «Баскетбол. "Азовмаш" сенсаційно "пролетів" повз півфінал Суперліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути