четвер, 10 серпня 2017 11:00

"Барселона" завадила Неймару дебютувати за ПСЖ

"Барселона" завадила Неймару дебютувати за ПСЖ
Неймар пропустив зустріч першого туру чемпіонату Франції

Керівництво Королівської іспанської футбольної федерації не відправило трансферний лист нападника Неймара в Федерацію футболу Франції. Через це бразилець не може дебютувати за "Парі Сен-Жермен".

"Барселона", за яку раніше виступав форвард, не дає дозволу на відправку документа. Він необхідний, щоб заявити Неймара для участі в матчах чемпіонату Франції. Через його відсутність він пропустив зустріч першого туру з "Ам'єном" (2:0). Якщо іспанці не пришлють трансферний лист до суботи, 12 серпня, то Неймар не зможе зіграти в матчі другого туру з "Генгамом".

Парижани повинні отримати трансферний лист не пізніше 18 серпня.

Перехід бразильця обійшовся парижанам в €222 млн. Офіційно про трансфер оголосили 3 серпня. Неймар став найдорожчим гравцем в історії футболу. За умовами 5-річного контракту він заробить €150 млн. Своє рішення він пояснив бажанням "досягти чогось нового і допомогти клубу завоювати титули".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не зробив нічого поганого" - як Неймар змінив світ

Бразилець перейшов у "Барселону" 2013 року. Його контракт із "синьо-гранатовими" діяв до літа 2021-го. Минулого сезону форвард взяв участь у 30 матчах іспанської прімери, в яких забив 13 м'ячів і віддав 16 результативних передач.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" завадила Неймару дебютувати за ПСЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути