четвер, 07 лютого 2019 14:15

"Барселона" та "Реал" зіграли в бойову нічию в Кубку Іспанії - відео

"Барселона" та "Реал" зіграли в бойову нічию в Кубку Іспанії - відео
Малколм забив свій дебютний гол в "Ель Класіко"

В першому півфінальному матчі Кубка Іспанії "Барселона" приймала "Реал".

"Глядачі побачили досить швидкий гол - на 6-й хвилині Вінісіус закинув м'яч на дальню штангу, де Альба допустив позиційну помилку, якою скористався Бензема, який віддав пас Васкесу, а Лукас переправив м'яч у ворота - 0:1.

Після пропущеного гола Барселона забрала м'яч під свій контроль, а гості перейшли на гру на контратаках. Часом господарі буквально окупували чужу половину поля, але їм все ніяк не вдавалося розкрити оборону суперника, який надійно діяв в обороні. Десь посміхнулася і фортуна, коли Ракітіч головою пробив у поперечину, а Навас зумів зреагувати на удар Суареса.

Зарядженість на ворота Реала принесла господарям плоди на початку другого тайму. Альбу вивели на рандеву з Навасом, однак лівому латераля не вдалося переграти голкіпера гостей в ближньому бою. Підбір залишився за Суаресом, і той зважився на удар з дальньої дистанції - з "стрічки" сферу вибив Серхіо Рамос, але і на цьому атака не була закінчена. Після виносу ігровий снаряд прилетів на ногу Малка, який другим дотиком відправив його точно в ближній верхній кут - 1: 1.

Після цього на поле вийшов Мессі, який взяв нитки гри в свої руки, кілька разів небезпечно віддавав на партнерів або самостійно загострював, але як таких моментів у Барселони не було. Швидше за Реал міг забити в контратаці, коли Тер Штеген далеко вийшов з воріт, а Бейл не наважився пробити по воротах без воротаря, а далі упустив можливість забити. Як підсумок - по-справжньому бойова нічия. Доля путівки до фіналу Кубка Іспанії вирішиться 27 лютого на Сантьяго Бернабеу", - розповідає isport.ua.

Кубок Іспанії 2018/2019, 1/2 фіналу, перший матч

Барселона – Реал Мадрид – 1:1

Голи: Малком, 58 – Васкес, 6

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Він може стати новим Бекенбауером - все що відомо про новачка "Барселони"

"Барселона" здобула перемогу завдяки сумнівному рішенню системи VAR.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" та "Реал" зіграли в бойову нічию в Кубку Іспанії - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути