понеділок, 21 січня 2019 20:10

"Барселона" здобула перемогу завдяки сумнівному рішенню системи VAR

В Іспанії знову суперечки через арбітрів. В 20 турі іспанської Ла Ліги "Барселона" обіграла "Леганес". Українці Андрій Лунін і Василь Кравець просиділи весь матч в запасі, Мессі вийшов з лавки, взяв участь в другому голі і забив третій. Але говорити всі будуть про суддів.

На 71-й хвилині Лео двічі хитнув захисника і зарядив з-за штрафної - Куельяр потягнув, але набіг Суарес і добив м'яч у ворота. Кіпер "Леганеса" впав, вказуючи на те, що Суарес зарядив йому в обличчя. Суддя Рікардо Пабло Бенгоечеа звернувся за допомогою до VAR. Гол зарахували.

  Луїс Суарес забив гол з порушенням правил
Луїс Суарес забив гол з порушенням правил

Повтор чітко показує, як коліно Луїса потрапляє в обличчя Куельяра. Але треба враховувати, що Луїс спочатку торкнувся м'яча, а потім за інерцією потрапив в обличчя воротаря.

"Там був контакт гравця з воротарем, це небезпечна гра. Все це бачили, крім VAR ", - лаявся після матчу Маурісіо Пеллегріно, головний тренер" Леганес ".

"По-моєму, гол був чистий. Що я можу сказати, кожен бачить по-своєму. Завжди будуть скандали, помилки. Потрібно вміти приймати помилки. Вони не зникнути, тому що з'явився VAR або судити почне робот ", - сказав головний тренер "Барселони" Ернесто Вальверде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барселона" зі скандалом пройшла до чвертьфіналу Кубка Іспанії - відео

"Реал" поступився в Кубку Іспанії та повторив антирекорд - відео.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" здобула перемогу завдяки сумнівному рішенню системи VAR». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути