вівторок, 03 травня 2011 23:51

"Барселона" стала першим фіналістом Ліги Чемпіонів

"Барселона" стала першим фіналістом Ліги Чемпіонів

"Барселона" на своєму полі зіграла внічию з "Реалом" у повторному матчі 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів і стала першим фіналістом турніру.

Сенсації не сталося - "Барселона" залишила "Реал" за бортом. Якщо б не Ікер Касільяс, "Барса" зусиллями Мессі могла відкрити рахунок і раніше. Мадридці ж практично нічого не створили до початку другого тайму, коли Де Блекере скасував гол Ігуаїна. А потім "блаугранас" вийшли вперед - це Іньєста віддав суперпас на Педро, а той не мав права підвести партнера - 1:0.

"Реал", втім, не поспішав викидати білий прапор і рахунок зрівняв - Марсело добив у ворота м'яч, що відскочив від штанги. Проте диво "Реалу" створити не вдалося - команда Гвардіоли у фіналі, де напевно зіграє з "МЮ".

Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Матч-відповідь

"Барселона" - "Реал" - 1:1 (0:0)

Голи: Педро, 54 - Марсело, 64

"Барселона": Вальдес, Дані Алвеш, Маскерано, Піке, Пуйоль (Абідаль, 90), Бускетс, Іньєста, Хаві, Вілья (Кейта, 74), Мессі, Педро.

"Реал": Касільяс, Арбелоа, Карвальо, Альбіоль, Марсело, Хабі Алонсо, Діарра, Кака (Озіл, 61), Роналду, Ігуаїн (Адебайор, 55), Ді Марія.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" стала першим фіналістом Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути