четвер, 29 березня 2012 12:44

"Барселона" поскаржиться в УЄФА на стан газону в Мілані

"Барселона" поскаржиться в УЄФА на стан газону в Мілані
Мессі просто так не зупинити. Фото: afp.com

Іспанський футбольний клуб "Барселона" подасть офіційну скаргу в УЄФА на стан газону стадіону "Сан-Сіро" в Мілані, пише газета Marca. Увечері 28 березня "Барселона" грала на цій арені з "Міланом" в першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Після гри від футболістів і тренерів надійшло багато скарг на якість газону.

Зокрема, головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола на післяматчевій прес-конференції заявив, що грати на такому полі було небезпечно. За словами тренера, його команда в підсумку пристосувалася до газону, але показати на ньому видовищну гру було складно.

Матч "Мілан" - "Барселона" завершився з рахунком 0:0. Гра у відповідь пройде 3 квітня в Іспанії. Гвардіола заявив, що для "Барселони" це буде дуже важкий матч, і попросив уболівальників прийти і підтримати команду.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, увечері 28 березня також відбувся матч "Марсель" - "Баварія", який завершився виїзною перемогою німецької команди з рахунком 2:0. 27 березня іспанський "Реал" переміг на виїзді кіпрський АПОЕЛ (3:0), а англійський "Челсі" обіграв в Лісабоні "Бенфіку" (1:0).

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" поскаржиться в УЄФА на стан газону в Мілані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути