четвер, 18 серпня 2016 04:47

"Барселона" перемогла "Севілью" у матчі за Суперкубок Іспанії

"Барселона" перемогла "Севілью" у матчі за Суперкубок Іспанії
Фото: Із відкритих джерел

"Барселона" стала володарем Суперкубку Іспанії.

Після перемоги на виїзді, каталонці не зазнали ніяких проблем і вдома, впевнено перегравши Севілью в другій грі (3:0), передає football.ua.

Якщо після першої гри у Севільї ще залишалися хоч якісь шанси, то до десятої хвилини вони практично вичерпалися після точного удару Арди Турана. Турецький гравець впевнено реалізував свій момент, відправивши м'яч в сітку після передачі від Ліонеля Мессі — удар був простий, але Ріко з пострілом низом від Турана не впорався.

Після першого забитого м'яча від Турана Барселона відчула впевненість, і вже не допускала подібних яскравих моментів гостей. Каталонці контролювали м'яч і краще діяли колективно. Швидко міг подвоювати перевагу своєї команди Мессі, проте його постріл зльоту метрів з тринадцяти виявився неточним — м'яч пройшов поруч зі стійкою воріт Ріко.

Мабуть, найнебезпечнішим епізодом біля воріт господарів став одинадцятиметровий удар після того, як в своєму штрафному заблокував удар суперника Умтіті.

Незважаючи на заяву Сампаолі про те, що першим пенальтистом в його команді є Коноплянка, до точки підійшов Вісенте Іборра. І не забив. Здорово відбив удар капітана Клаудіо Браво. Під кінець тайму був ще один епізод біля воріт господарі, але тоді після удару головою від Меркадо на шляху м'яча стала поперечина.

Не встигли команди вийти з перерви, як Арда Туран записав на свій рахунок дубль. Турок виконав просто чудовий удар з-за меж штрафного по верхової траєкторії, явно застав зненацька кіпера Севільї, який лише поглядом проводив м'яч, що влетів в сітку його воріт — 2: 0. Через кілька хвилин Туран міг робити і хет-трик, але все ж після передачі від Мессі і позиції один на один з Ріко Арда трохи перестарався, вирішивши перекинути воротаря — в результаті перекинув ворота. Барселона була невгамовною, а тому незабаром забила ще один м'яч. До того ж до гольовий передачі Ліонель Мессі забив сам: аргентинець відмінно зіграв головою, вигравши боротьбу у захисників і відправив м'яч після подачі зліва точно в кут воріт Севільї. Ассіст на рахунку Лукаса Диня.

Ложкою дьогтю в бочці меду для Барселони стало пошкодження Маскерано. Аргентинець на рівному місці отримав травму, по всій видимості пошкодивши м'яз. На той момент у Луїса Енріке не було замін, однак Маскерано вирішив гру не продовжувати.

В іншому, Барселона впевнено довела справу до розгромної перемоги і підсумкового рахунку 5: 0 на свою користь. Суперкубок Іспанії вийшов легким для каталонців, які починають сезон з дуже хорошого бонуса у вигляді переможного двоматчевого протистояння з Севільєю.

Барселона — Севілья 3: 0 (за сумою двох матчів 5:0)

Голи: Туран, 10, 46, Мессі, 55

Барселона: Браво — Дінь (Альба, 61), Маскерано, Умтіті, Відаль — Д. Суарес (Ракітіч, ​​73), Бускетс (Сампер, 74), Гомеш — Туран, Ель Хаддад, Мессі

Севілья: Ріко — Дієго Гонсалес, Меркадо, Маріано — Коноплянка, Іборра, Краневіттер, Корреа (Вьетто, 73), Сарабія — Гансо (Васкес, 57), Бен Йеддер (Вітол, 63)

Попередження: Умтіті — Вітол, Сарабія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нас молодий клуб. Нам всього два роки" - "Істанбул" показав, як готується до матчу з "Шахтарем".

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" перемогла "Севілью" у матчі за Суперкубок Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути