Ексклюзиви
середа, 27 жовтня 2021 09:02

"Барселона" хоче забрати тренера "Ліверпуля"

"Барселона" хоче забрати тренера "Ліверпуля"
Клопп вигравав Лігу чемпіонів із "Ліверпулем". Фото: Reuters

"Барселона" планує змінити головного тренера до наступного сезону. Основний кандидат керівництва синьо-гранатових - головний тренер "Ліверпуля" Юрґен Клопп, повідомляє Sport.es.

У Барселоні вважають, що цей сезон перехідний. Головний тренер команди Рональд Куман зберігає довіру керівництва, але його контракт із клубом завершується 2022 року.

Каталонці планують посилити дві позиції до наступного сезону: центральний нападник і головний тренер. Для команди завжди буде значущою фігура Хаві, але основним варіантом є Юрґен Клопп.

"Барса" чекає на закінчення сезону, щоб зрозуміти, що вона може запропонувати Клоппу, щоб спокусити його перейти в клуб з Іспанії.

Також альтернативою Клоппу є інший німецький фахівець - головний тренер "Челсі" Томас Тухель. Але в нього кредит довіри у своєму клубі і тривалий контракт. А це робить його прибуття малоймовірним.

Новий головний тренер - основне завдання "Барселони". Над цим ретельно працюють, що безпосередньо вплине на майбутнє команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати "Барселони" напали на автомобіль Кумана після поразки від "Реала"

На цей момент "Барселона" посідає дев'яту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії, набравши 15 очок після дев'яти турів. В останньому турі вона поступилася вдома "Реалу" - 1:2.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" хоче забрати тренера "Ліверпуля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути