Ексклюзиви
понеділок, 02 липня 2012 19:31

Барбара і Палома: у фіналі Євро-2012 зіграли збірні з жінками у складі

У фіналі Євро-2012 зіграли дві збірні, які мають у своєму складі жінок. Прес-аташе Іспанії та Італії працюють Палома Анторанц та Барбара Москіні відповідно. І треба сказати дуже якісно виконують свою роботу. Звичайно не вони вивели свої збірні у фінал, але обидві є важливими гвинтиками системи.

Після фінального матчу Gazeta.ua вдалося поспілкуватися з Барбарою, яка виявилася дуже привітною і приємною людиною.

"Перш за все хотілося б подякувати українській, польській та міжнародній пресі за таку велику цікавість до нашої команди. Нам було приємно тут працювати. Невеликі проблеми були хіба з англійськими журналістами, а так все чудово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Такої поразки ніхто не очікував" – італійські ЗМІ

Якщо відверто, то важко проводити прес-конференцію після поразки команди у фіналі Євро, але це наша робота. Ми маємо прийти до журналістів і поспілкуватися з ними. Якщо брати за кількістю, то сьогодні було легше, а от передматчева прес-конференція вийшла складнішою. Ми порахували, що було 56 телеканалів. А коли я попросила задавати питання, то відразу піднялися щонайменше 15 рук. Я навіть трохи розгубилася", - зізнається Барбара.

Палома вийшла у мікс-зону у червоній футболці з написом іспанською "Іспанія — чемпіон 2012". Вона супроводжувала Вісенте дель Боске, а потім ще повернулася за гравцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фіналі Євро-2012 працювали 800 журналістів

З усіх 16 учасників Євро ще дві збірні, окрім Італії та Іспанії, мають представниць слабшої статі у своїй медіа-команді. Ліза Бергін працює у збірній Ірландії, а Джоан Бадд — в англійській команді. Правда головними там є чоловіки.

Нагадаємо, національна збірна Іспанії перемогла Італію у фіналі Євро-2012. Матч закінчився з рахунком 4:0 на користь "червоної фурії".

Всього на фінал були акредитовані 800 журналістів і 200 фотографів.

Зараз ви читаєте новину «Барбара і Палома: у фіналі Євро-2012 зіграли збірні з жінками у складі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути