вівторок, 03 березня 2009 13:38

Бадру Ель-Каддурі набридло "Динамо"

Бадру Ель-Каддурі набридло "Динамо"

Захисник киян Бадр Ель-Каддурі в інтерв"ю телеканалу Direct8 перед матчем "Динамо" з "Валенсією" повідомив про своє бажання піти з київського клубу.

Гравець підтвердив, що на початку сезону ним цікавилися такі команди першого французького дивізіону, як "Тулуза", Сент-Етьєнн" і навіть лідер першості "Ліон". Після кількох років, проведених в Україні, футболіста цікавить можливість переходу до французького клубу.

Футболіста цікавить можливість переходу до французького клубу.

А ось що повідомив агент Бадра: "Він хоче піти вже протягом двох років. Це нормально, адже він виступає за "Динамо" вісім сезонів. Він хоче відкрити для себе нові перспективи, нові можливості. Протягом багатьох років клуб не давав йому піти і просив за нього величезні гроші".

"Я постійно знаходжуся у контакті з французькими клубами. Ось вже протягом двох років "Монако" пропонує узяти Бадра в оренду з правом викупу, але "Динамо" відхиляє цю пропозицію. Були і інші претенденти, але клуб не відпускає його. Бадр - серйозний гравець і серйозний хлопець. Тому клубу непросто розстатися з таким футболістом".

Динамомания, football.ua

Зараз ви читаєте новину «Бадру Ель-Каддурі набридло "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути