вівторок, 15 травня 2012 18:48

"Бачу напрямок розвитку "Динамо", валізи пакувати поки рано" - Сьомін

"Бачу напрямок розвитку "Динамо", валізи пакувати поки рано" - Сьомін

Нинішній сезон не можна занести "Динамо" в актив, але, з іншого боку, команда залишилася на тих же позиціях, що і в останні два роки.

Таку думку висловив тренер киян Юрій Сьомін, повідомляє Чемпіон із посиланням на sovsport.ru.

"Цікавитесь, чи не звільнить мене Ігор Суркіс? По-перше, не закінчився термін контракту, і президент клубу про це прекрасно знає. По-друге, бачу, в якому напрямку має розвиватися "Динамо", - сказав він.

"Так, нинішній сезон не можна занести команді в актив, з іншого боку, ми нікуди не відступили, залишилися на тих самих позиціях, що і в останні два роки", - запевнив ЮрПалич.

За словами тренера, "Динамо" здобуло стільки очок, скільки раніше вистачало для чемпіоства.

"Динамо" здобуло стільки очок, скільки раніше вистачало для чемпіонства. Так, "Шахтар" набрав трохи більше, але подивіться, який величезний відрив від третього місця. Тим часом харківський "Металіст" - команда серйозна, в Європі виступила чудово, змусила про себе говорити", - продовжує Сьомін.

Також тренер охарактеризував свою роботу на посаді коуча киян.

"Якщо обговорювати мої особисті показники, я провів у Києві два повних сезони. Один раз виграв "золото", тепер фінішував другим. Напевно, не так погано з урахуванням зростаючої конкуренції в українському чемпіонаті.

"Словом, не треба мазати все чорною фарбою. Зробимо певні висновки і будемо рухатися далі. Інтерес до футболу в мені не згас, азарт не пропав ... Так що валізи пакувати поки рано", - каже Сьомін.

Зараз ви читаєте новину «"Бачу напрямок розвитку "Динамо", валізи пакувати поки рано" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути