вівторок, 16 квітня 2019 20:09

Аякс і Ювентус зберегли інтригу

Аякс і Ювентус зберегли інтригу
Роналду відкрив рахунок у першому матчі

Сьогодні будуть зіграні матчі-відповіді чвертьфіналів Ліги чемпіонів. В Турині "Ювентус" прийматиме "Аякс", а в Барселоні поміряються силами "Барселона" і "Манчестер Юнайтед".

Перший матч в Амстердамі між "Аяксом" і "Ювентусом" розпочався з атак господарів. Амстердамці кілька разів були близькими до того аби відкрити рахунок у першому таймі. Однак гостей кілька разів виручив голкіпер Щенсни. А на останній хвилині першого тайму "Ювентус" утік у контратаку й Роналду невідпорно пробив головою – 0:1.

Не встигла стрілка секундоміра зробити один оберт після поновлення поєдинку, як Нерес після індивідуального проходу зрівняв рахунок – 1:1. Надалі "Аякс" послабив хватку й матч закінчився нічиєю.

Поєдинок у Манчестері впевненіше почали гості. В одній із атак захисник англійського клубу Шоу зрізав м'яч у власні ворота. В другому таймі наполегливішими були господарі, але матч так і завершився перемогою "Барселони" – 0:1.

Матчі-відповіді розпочнуться сьогодні о 22-00.

Зараз ви читаєте новину «Аякс і Ювентус зберегли інтригу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути