Ексклюзиви
четвер, 24 жовтня 2013 03:51

Яя Туре поскаржився на расистські вигуки вболівальників ЦСКА

Яя Туре поскаржився на расистські вигуки вболівальників ЦСКА
Фото: sport-express.ua

Капітан англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Яя Туре після матчу з московським ЦСКА на стадіоні "Арена Хімки" поскаржився на расистські вигуки з боку вболівальників на його адресу, повідомляє Sports.ru.

За словами Туре, УЄФА має розглянути епізод з вигуками на матчі між ЦСКА і "Манчестером" і прийняти відповідні санкції. Зокрема, футболіст запропонував тимчасово дискваліфікувати стадіон , на якому проходив матч. За словами Туре, "копіюванням мавпячих звуків займаються тільки дурні люди".

Тренер "Манчестер Сіті" Мануель Пеллегріні на післяматчевій прес-конференції назвав ситуацію з вигуками на адресу Туре "дурною". У той же час тренер ЦСКА Леонід Слуцький заявив, що ніяких вигуків не чув.

Матч між ЦСКА і "Манчестер Сіті" в рамках групового етапу Ліги чемпіонів відбувся на підмосковному стадіоні "Арена Хімки" у середу, 23 грудня. Зустріч завершилася поразкою ЦСКА з рахунком 1:2.

Темношкірий капітан "Манчестера" Яя Туре родом з Кот Д'Івуару. Варто відзначити, що у складі ЦСКА теж виступає івуарійський футболіст Сейду Думбія.

Зараз ви читаєте новину «Яя Туре поскаржився на расистські вигуки вболівальників ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути