Ексклюзиви
понеділок, 24 жовтня 2011 12:14

Автомобіль вбив суддю на гонках в Запоріжжі

Автомобіль вбив суддю на гонках в Запоріжжі

У Запоріжжі під час чемпіонату України з автомобільного кросу гоночний автомобіль вилетів за межі траси і перекинувся на суддю змагань.

Як повідомили в запорізькому представництві Товариства сприяння обороні України (колишня ДОСААФ), в неділю на відкритті V етапу Чемпіонату України з автомобільного кросу на легкових автомобілях на Кубок губернатора Запорізької області гоночний автомобіль втратив керування і перекинувся на людину, яка стоїть на узбіччі траси.

"Постраждалим виявився суддя змагань. Після аварії він ще був живий, проте отримав серйозні травми. Швидка відвезла хлопця до лікарні", - розповіли в запорізькому ТСОУ.

За інформацією начальника відділу медицини і катастроф 5-й Запорізької міської лікарні Юрія Бабенка, "людину, яка постраждала в результаті аварії на автодромі, швидка доставила до найближчої медустанови - Запорізької обласної лікарні".

"На жаль, до операції 22-річний хлопець не дожив, його поранення були дуже серйозні" - зазначив Бабенко.

Раніше повідомлялося, що під час Гран-прі Малайзії MotoGP в серйозну аварію потрапив гонщик команди Honda Макро Сімончеллі. По дорозі в госпіталь італієць помер.

Зараз ви читаєте новину «Автомобіль вбив суддю на гонках в Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути