субота, 22 серпня 2020 00:19

Автогол Лукаку допоміг "Севільї" перестріляти "Інтер" у фіналі Ліги Європи

Автогол Лукаку допоміг "Севільї" перестріляти "Інтер" у фіналі Ліги Європи
Люк Де Йонг став одним із героїв зустрічі. Фото Рейтер

Іспанська "Севілья" вшосте виграла Лігу Європи, здолавши у фіналі в німецькому Кельні міланський "Інтер" – 3:2. Вирішальний гол у власні ворота на 74-ій хвилині забив Ромелу Лукаку.

Власне, бельгієць і відкрив лік голам у цій зустрічі. Захисник севільців Дієго Карлос збив Ромело у власному карному майданчику й сам постраждалий упевнено реалізував пенальті – 0:1.

Пройшло лише кілька хвилин і Люк Де Йонг після блискучої комбінації іспанців зрівнює рахунок чудовим ударом головою в падінні. Голкіпер Ханданович лише підправив м'яч у сітку власних воріт – 1:1.

Мало хто собі міг уявити, що саме Дієго Карлосу судилося стати головним героєм зустрічі

У середині першого тайму Де Йонг чудовим ударом головою за неймовірною траекторією відправляє другий м'яч у сітку воріт "Інтера" – 2:1.

Не встигли андалузці порадіти, як Дієго Годін так само головою зрівнює рахунок – 2:2. У першому таймі був момент, коли м'яч потрапив у руку злощасному Дієго Карлосу, але арбітр не став слухати порад відеоасистентів.

Мало хто собі міг уявити, що саме Карлосу судилося стати головним героєм зустрічі. Після подачі з правого флангу атаки "Севільї" він бив у падінні через себе. М'яч летів повз ворота, але Ромелу Лукаку підправив його в стіку, миттю перетворившись із героя в антигероя. Бо кому потрібні твої 34 голи за сезон, якщо у вирішальному матчі ти "ховаєш" власну команду?

"Інтер" ще спробував відігратися, але його атаки мали характер приречених – 3:2, шоста перемога "Севільї" в її шостому фіналі Ліги Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Севілья" три роки поспіль вигравала Лігу Європи

Фінал Ліги чемпіонів буде зіграно в неділю, 23 серпня, в Лісабоні. У вирішальному матчі зійдуться французький ПСЖ та німецька "Баварія".

Зараз ви читаєте новину «Автогол Лукаку допоміг "Севільї" перестріляти "Інтер" у фіналі Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути