Ексклюзиви
субота, 16 серпня 2008 11:23

Австралія "відчепила" Росію від баскетбольного чвертьфіналу

Чоловіча збірна Росії з баскетболу втратила всі шанси на вихід в 1/4 фіналу олімпійського турніру. 16 серпня росіяни в матчі четвертого туру в групі А поступилися Австралії (80:95). Незалежно від результату останньої зустрічі з Аргентиною (18 серпня) російська команда залишиться на п"ятому місці.

Австралійці виграли першу чверть з рахунком 27:16, а до великої перерви їх перевага досягла 16 очок. У кінцівці зустрічі відставання росіян скоротилося до десяти очок, але відігратися команда Девіда Блатта не змогла.

Найрезультативнішими у складі росіян стали Віктор Хряпа (21 очко), Джон Роберт Холден (20) і Олексій Саврасенко (16). У австралійців відзначилися Ендрю Богут і Сі Джей Брутон, які набрали по 22 очки.

Таким чином, збірна Росії в чотирьох матчах групового турніру набрала п"ять очок. У першому турі росіяни перемогли Іран, а потім зазнали поразок від Хорватії і Литви. У 1/4 фіналу з групи А вийдуть хорвати, литовці, аргентинці і австралійці.

Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Австралія "відчепила" Росію від баскетбольного чвертьфіналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути