середа, 27 січня 2010 11:31

Australian Open. Давиденко не зміг зупинити Федерера (ФОТО)

Російський тенісист Микола Давиденко програв першій ракетці світу швейцарцеві Роджеру Федереру в 1/4 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії. Матч, що відбувся 27 січня, завершився з рахунком 2:6, 6:3, 6:0, 7:5 на користь Федерера.

Його наступний суперник визначиться в матчі Новак Джоковіч (Сербія) - Жо-Вільфрід Тсонга (Франція), повідомляє офіційний сайт Australian Open.

Вигравши перший сет, Давиденко узяв подачу Федерера на початку другої партії. Проте після цього швейцарець перехопив ініціативу, виграв другий сет, а потім "під нуль" узяв третю партію. У четвертому сеті за рахунку 5:5 Федерер узяв подачу суперника і незабаром довів матч до перемоги.


Зустріч Джоковіч - Тсонга, в якій визначиться суперник швейцарця по півфіналу, відбудеться пізніше 27 січень. 26 січня в півфінал вийшли хорват Марін Чиліч і британець Енді Мюррей.

У жіночому одиночному розряді визначилися обидві півфінальні пари. За вихід у фінал американка Серена Вільямс посперечається з китаянкою Лі На, а бельгійка Жюстін Енен - з китаянкою Цзен Чже.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Australian Open. Давиденко не зміг зупинити Федерера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути