вівторок, 17 червня 2008 09:38

Асистент Льова вимагає швидкості в нападі

Асистент Льова вимагає швидкості в нападі

Оскільки тренерів збірних Німеччини й Австрії - Йоахіма Льова і Йозефа Хікерсбергера - вилучили з поля ще у першому таймі, своїми думками щодо збірної Португалії, першого суперника Німеччини в плей-офф, поділився помічник тренера німецької команди Хансі Флік.

- Ми знали, що матч буде вкрай складним. Тому я задоволений грою - ми хотіли потрапити у чвертьфінал і свого досягли. З першої до останньої хвилини ми демонстрували правильний настрій, боролися з усіх сил- це і було нашою метою. На відміну від поєдинку з Хорватією нам вдалося показати правильне відношення, хоча ми розуміємо - нам є, над чим працювати.

В цілому ж ми дуже задоволені. Захисники показали хорошу позиційну гру, і було безліч епізодів, коли вони гідно проявили себе. У нападі нам потрібно більше і швидше рухатися. Після того, як ми відкрили рахунок, були моменти в контратаках, щоб його збільшити. У складі збірної Португалії зібрано багато індивідуально сильних футболістів, і в трьох перших матчах піренейці показали хороший командний футбол. У нас менше часу, щоб відновитися, а португальці дали відпочити багатьом гравцям у поєдинку зі Швейцарією, тому в плані фізичної готовності у суперника буде перевага. Проте, думаю, наш настрій це нівелює.

ru.euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Асистент Льова вимагає швидкості в нападі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути