Ексклюзиви
середа, 27 травня 2009 17:42

Аршавін тренується разом із "Зенітом"

Аршавін тренується разом із "Зенітом"

Нападаючий лондонського "Арсеналу" та збірної Росії Андрій Аршавін в середу прийняв участь в тренуванні своєї колишньої команди - пітерського "Зеніту", інформує "Радіо Зеніт".

Клуб цього дня готувався на своїй базі в Удєльному парку до суботньої гри чемпіонату країни проти "Кубані", заразом надавши своєму колишньому лідерові можливість підтримувати форму напередодні тренувального збору національної команди Росії перед відбірковим матчем чемпіонату світу -2010 з фінами.

"Команда зустріла Аршавіна добре, благо пройшло трохи часу, і партнери його не забули, - так прокоментував зустріч Аршавіна з колишніми одноклубниками керівник прес-служби "Зеніту" Олексій Петров. - Він взяв участь і у розминці, і в ігрових вправах".

"Ігрові зв"язки з партнерами він також не втратив, так що, тренування, я думаю, принесло користь і йому, і тим, хто грає зараз за "Зеніт", - додав Петров. - Як відомо, наступного тижня вже починається збір національної команди, тому він тренуватиметься в "Зеніті" тільки на цьому тижні".

Збірна Росії збереться в Москві 3 червня. Відбірковий матч проти команди Фінляндії відбудеться в Хельсінкі 10 червня.

За матеріалами РІА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Аршавін тренується разом із "Зенітом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути