четвер, 27 червня 2013 11:42

Аршавін став одноклубником Тимощука

Аршавін став одноклубником Тимощука
Аршавін повернувся в "зеніт". Фото: fc-zenit.ru

Пітерський футбольний клуб "Зеніт" на офіційному сайті оголосив про перехід колишнього капітана збірної Росії Андрія Аршавіна. Контракт з 32-річним гравцем розраховано на два роки. До команди півзахисник приєднається 1 липня.

З 2009 року Аршавін виступав за лондонський "Арсенал", проте в сезоні-2012/13 втратив місце в складі. Клуб зі столиці Англії не став продовжувати контракт з росіянином, тому він перейшов в "Зеніт" безкоштовно на правах вільного агента.

Про початок переговорів між "Зенітом" і футболістом ЗМІ повідомили на початку червня. 21 червня Аршавін зустрівся з главою "Газпрому" Олексієм Міллером, який прихильно поставився до прохання гравця повернутися до Санкт-Петербурга.

Росіянин є вихованцем пітерського клубу. У 2000 році Аршавін дебютував в основному складі "Зеніта". Разом з командою півзахисник двічі виграв чемпіонат Росії в 2007 і 2012 роках (у 2012 році росіянин грав за "Зеніт" на правах оренди), а також перемагав у Кубку і Суперкубку УЄФА.

За збірну Росії Аршавін дебютував у 2002 році. Разом з національною командою він взяв участь у чемпіонатах Європи 2008 і 2012 років. На Євро-2008 росіяни завоювали бронзові медалі. Всього за збірну Росії Аршавін провів 75 матчів, забивши 17 голів. При Фабіо Капелло півзахисник втратив місце в команді.

Зараз ви читаєте новину «Аршавін став одноклубником Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути