пʼятниця, 12 квітня 2013 15:23

Венгер підтвердив, що Аршавін піде з "Арсеналу"

Венгер підтвердив, що Аршавін піде з "Арсеналу"
Венгер задоволений Аршавіним, але не бачить його у складі. Фото: reuters.com

Головний тренер лондонського футбольного клубу "Арсенал" Арсен Венгер заявив, що російський форвард Андрій Аршавін, швидше за все, залишить команду після закінчення контракту влітку 2013 року. Про це повідомляє ESPN. За словами Венгера, Аршавін навряд чи захоче залишитися в "Арсеналі", тому що він не отримує ігрового часу в цьому клубі.

Останнім часом англійські ЗМІ неодноразово писали про можливий відхід Аршавіна з "Арсеналу", а газета London Evening Standard повідомила, що російський футболіст може по закінченні сезону-2012/13 завершити кар'єру.

Венгер наголосив, що він задоволений ставленням Аршавіна до справи і вважає росіянина прикладом для інших гравців. Тренер не уточнив, чому ж у такому випадку Аршавін не потрапляє до складу "Арсеналу".

31-річний Аршавін виступає за лондонський клуб з 2009 року. Першій половині 2012 року футболіст провів в пітерському "Зеніті" на правах оренди.

У чемпіонаті Англії сезону-2012/13 Аршавін провів сім матчів і не забив жодного гола. Через втрату місця в складі "Арсеналу" головний тренер збірної Росії Фабіо Капелло перестав викликати Аршавіна до національної команди.

Зараз ви читаєте новину «Венгер підтвердив, що Аршавін піде з "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути