неділя, 12 червня 2011 15:57

Аршавін переміг Валуєва у футбольному матчі

Аршавін переміг Валуєва у футбольному матчі

Команда півзахисника збірної Росії і лондонського "Арсеналу" Андрія Аршавіна перемогла команду відомого боксера Миколи Валуєва в серії післяматчевих пенальті у благодійному футбольному матчі, присвяченому Дню Росії, який пройшов у неділю в Кемерово, передає РИА Новости.

Основний час зустрічі закінчився з нічийним рахунком 3:3, а в серії пенальті команда Аршавіна виграла 4:3. Гравець "Арсеналу" забив два голи і став автором результативної передачі, а також реалізував післяматчевий пенальті.

Відзначився у матчі і Валуєв, який був голкіпером, але взяв участь в останній атаці, що завершилася точним ударом голови шахтарського міста Прокоп'євська Валерія Гараніна.

У командах Аршавіна і Валуєва грали місцеві ветерани спорту, підприємці міста, благодійники і футболісти новосибірського "Сибіру" Максим Астаф'єв і Дмитро Акімов, які також забили по одному голу. Аршавін і Валуєв були капітанами команд.

Гра проходила в Губернському центрі спорту на стадіоні "Хімік" під патронатом губернатора Кузбасу Амана Тулєєва та за підтримки благодійного фонду розвитку дитячо-юнацького спорту Миколи Валуєва. Всі кошти, зібрані від продажу квитків на гру за участю зірок вітчизняного спорту, підуть на розвиток дитячо-юнацького спорту в Кузбасі.

На стадіоні були присутні близько 20 тисяч глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Аршавін переміг Валуєва у футбольному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути