неділя, 03 січня 2021 09:55

"Арсенал" здобув третю перемогу поспіль

"Арсенал" здобув третю перемогу поспіль
"Арсенал" здобув третю перемогу поспіль. Фото Твіттер "Арсенал"

"Арсенал" добре почав 2021 рік. "Каноніри" провели дуже сильний матч на виїзді проти "Вест Бромвіча", забивши в їх ворота чотири м'ячі. Команда Мікеля Артети домінувала протягом усього матчу і могла би виграти з ще більшою перевагою. Варто відзначити, що гра проходила в непростих погодних умовах - під час сильного снігопаду.

В середині першого тайму Кіран Тірні відкрив рахунок після прекрасного індивідуального проходу, а трохи пізніше Букайо Сака подвоїв перевагу гостей. Після перерви Олександр Ляказетт двічі відзначився за чотири хвилини, оформивши розгром 4:0.

Після того, як кілька тижнів тому "Арсенал" був близький до зони вильоту, у вболівальників команди з'явилася надія, що новий рік буде зовсім іншим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Юнайтед" догнав "Ліверпуль"

Після третьої поспіль перемоги "каноніри" піднялися на 11-е місце, але вже не так сильно відстають від команд, що борються за єврокубки. "Вест Бромвіч" як і раніше знаходиться на передостанньому місці з активом всього вісім очок. Сему Еллардайсу чекає багато роботи, щоб врятувати команду від вильоту.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" здобув третю перемогу поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути