четвер, 21 листопада 2013 17:09

"Арсенал" виключили з прем'єр-ліги - офіційно

"Арсенал" виключили з прем'єр-ліги - офіційно
"Арсенал" більше не зіграє у прем'єр-лізі ФОТО: zn.ua

У четвер, 21 листопада, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу прийняв декілька рішень, які стосуються клубів прем'єр-ліги та другої ліги.

За повторну неявку на матч КДК ФФУ виключив київський "Арсенал" з поточних змагань прем'єр-ліги. Матеріали справи будуть передані Дирекції ПЛ для внесення відповідних змін до турнірних таблиць.

За неявку без поважних причин на матч 1/8 фіналу Кубку України з одеським "Чорноморцем", який мав відбутись 30 жовтня 2013 року, ФК "Дніпро" Дніпропетровськ виключено з поточного розіграшу та оштрафовано на 75 тисяч гривень.

За агресивну поведінку після вилучення у матчі 15-го туру чемпіонату "Металург" (Донецьк) − "Дніпро" (Дніпропетровськ) футболіста "Дніпра" Романа Зозулю відсторонено від участі у змаганнях на 2 матчі. Крім цього, футболіст повинен відбути одноматчеву дискваліфікацію за отримані у цьому ж поєдинку дві жовті картки, які перетворились на червону.

Ситуація з київським "Арсеналом" повторилась і в Хмельницькому: місцеве "Динамо" теж двічі не з'явилось на матч, внаслідок чого клуб було виключено зі змагань ПФЛ.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" виключили з прем'єр-ліги - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути