субота, 29 серпня 2020 21:24

"Арсенал" виграв Суперкубок Англії

"Арсенал" виграв Суперкубок Англії
"Арсенал" здобув перший трофей у новому сезоні. Фото Рейтер

"Арсенал" і "Ліверпуль" сьогодні офіційно вступили в новий сезон. Команди на порожньому "Вемблі" розігрували Суперкубок Англії. Ван Дейк відправив м'яч у сітку вже на 7-й хвилині, але його гол після подачі зі стандарту не був зарахований через офсайд. Втім, рахунок все ж незабаром був відкритий, але іншою командою - Обамеянг на лівому фланзі отримав м'яч від Сака, трохи змістився праворуч і відправив м'яч у дальній кут по дузі. Вийшло ідеально - 1:0!

Щоб відігратися, "Ліверпулю" знадобилося понад півтора тайму і вдала заміна. Мінаміно добре вступив в гру, підіграв Салаху на 71-й хвилині, вдало підібрав відскок після рикошету і не залишив шансів Мартінесу - 1:1. У час, що залишився команди більше не забивали, так що відразу перейшли до серії пенальті - без всяких овертаймів. ПРо це повідомляє "Терикон"

.Післяматчеві 11-метрові точно били всі футболісти, крім одного - Брюстера, якого Клопп спеціально випустив на останніх секундах під "лотерею". На жаль, Брюстер влучив в перекладину, а в "Арсеналу" останній удар пішов забивати Обамеянг - і не підвів. 5:4 по пенальті, і Артета бере другий трофей з "Арсеналом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко знову забиває за "Вест Гем"

Минулий чемпіонат "Ліверпуль" виграв, а "Арсенал" фінішував на 8 місці.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" виграв Суперкубок Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути