неділя, 04 серпня 2013 10:35

"Арсенал" у меншості не програв "Ворсклі"

"Арсенал" у меншості не програв "Ворсклі"
"На тренуваннях ми відпрацьовуємо гру в меншості" - Юрій Бакалов ФОТО: football.ua

Київський "Арсенал" зумів відігратися у матчі 4-го туру проти полтавської "Ворскли". Зустріч у Києві завершилася внічию з рахунком 1:1. На гол Дениса Дедечка на 36-й хвилині зустрічі "каноніри" відповіли голом Володимира Аржанова на 66-й хвилині поєдинку.

Варто відзначити, що на 14-й хвилині "Арсенал" залишився у меншості: другу жовту картку отримав В'ячеслав Шарпар.

Таким чином, "Ворскла" набрала 5 очок, "Арсенал" записав до свого активу 4 пункти.

"Не хочу обговорювати суддівство, потрібно дивитися ці моменти. Але можу сказати одне: якщо давати картки, то має бути послідовність. Були моменти, особливо у другому таймі, коли ми тікали в атаку, наших гравців зупиняли, але не те що вилучення, навіть і жовтої картки не показали. За суддівство давайте закінчимо. Є люди, які цим займаються, хай вони і розбираються.

Що стосується самої гри, то, в принципі, ми не стали підлаштовуватися під суперника, намагалися навіть у меншості створювати моменти біля чужих воріт. Заслужили гол, він виник не на рівному місці, а тому що ми догравали всі епізоди до кінця. На тренуваннях відпрацьовуємо гру в меншості, але тренування - це тренування. Гра - це зовсім інше. Я дуже вдячний своїм хлопцям за проявлену мужність.

Кравець? Артем - футболіст високого рівня. Є така приказка: виграшний склад не міняють. У нас є деякі проблеми з лінією оборони. Що стосується Артема, то людина тиждень перебуває в команді, адаптувався швидко. Тут справа не в адаптації. У нього був великий пробіл в ігровій практиці. Ми дозовано вводимо його в гру, думаю, він нам допоможе", - сказав наставник київської команди Юрій Бакалов в ефірі телеканалу "2+2".

Арсенал К (Київ) - Ворскла (Полтава) - 1:1

Голи: Дедечко, 36 (0:1); Аржанов, 66 (1:1).

Арсенал К - Боровик, Романчук (Лампі, 46), Рафаель, Богданов, Хомин, Шарпар, Старгородський, Герасимюк, Аржанов, Кубик (Кравець, 63), Шацьких (Адійя, 88).

Ворскла - Непогодов, Пердута, Чеснаков, Даллку, Сапай, Ткачук, Маркоскі (Васілакі, 78), Дедечко, Ребенок, Міщенко (Кривошеєнко, 54), Янузі (Громов, 67).

Попередження: Шарпар, 10; Шацьких, 15 - Янузі, 29; Дедечко, 42; Маркоскі, 55.

Вилучення: Шарпар, 14.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" у меншості не програв "Ворсклі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути