Ексклюзиви
вівторок, 15 березня 2011 11:01

"Арсенал" підписав 41-річного Леманна до кінця сезону

"Арсенал" підписав 41-річного Леманна до кінця сезону

Колишній воротар збірної Німеччини Йенс Леманн, який завершив кар'єру в 2010 році, підписав контракт з лондонським "Арсеналом" до кінця сезону-2010/11. 41-річний Леманн, який виступав за "Арсенал" з 2003 по 2008 роки, повернувся до клубу, який опинився у важкій ситуації через травми двох голкіперів. Про це пише німецьке видання Bild. На офіційному сайті "Арсеналу" інформації про підписання контракту з Леманном поки немає.

Основний воротар "Арсеналу" Лукаш Фабіанскі в січні 2011 року отримав травму плеча і вибув до кінця сезону. Після цього основним воротарем став Войцех Щесний, проте 8 березня в матчі 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів з іспанською "Барселоною" (1:3) він отримав травму пальця і вибув на півтора місяця.

У результаті в складі "Арсеналу" залишився тільки 33-річний іспанський воротар Мануель Альмунія, а також голкіпери юніорських команд клубу. "Арсенал" міг би повернути з оренди з "Халл Сіті" Віто Манноне, але він також травмований.

Передбачається, що основним воротарем "Арсеналу" найближчим часом буде Альмунія, а Леманн стане резервним голкіпером.

Леманн у складі "Арсеналу" виграв чемпіонат Англії 2004 року, Кубок Англії 2005 року, а також взяв участь у фінальному матчі Ліги чемпіонів 2006 року. Також німецький воротар виступав за "Шальке", "Мілан" і дортмундську "Боруссію", а закінчив кар'єру у "Штутгарті".

За збірну Німеччини Леманн провів 61 матч і виграв з національною командою срібну медаль ЧС-2002 і бронзу ЧС-2006.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" підписав 41-річного Леманна до кінця сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути