Ексклюзиви
середа, 23 вересня 2009 10:03

Арреола розізлився на Кличка за неповагу до своєї персони (ФОТО)

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко спростував інформацію про те, що в грудні 2009 року він проведе другий бій за три місяці.

Кличко зробив свою заяву на прес-конференції 22 вересня - за чотири дні до поєдинку з американцем Крісом Арреолою, який відбудеться 26 вересня в Лос-Анджелесі, повідомляє інтернет-видання fightnews.com.

У прес-конференції брали участь обидва боксери. Арреола заявив, що новина про грудневий бій Кличко дуже розлютила його. За словами американця, плануючи наступний бій, українець показує, що не сприймає свого суперника серйозно. Арреола пообіцяв відібрати у Кличка титул чемпіона світу за версією WBC.

У відповідь Кличко сказав, що він нічого не знає про свій грудневий бій, а тільки читав про нього в інтернеті. Українець заявив, що вважає Арреолу серйозним суперником, який володіє сильним ударом. Своєю головною перевагою Кличко назвав досвід.

Новина про те, що Кличко проведе бій у грудні, з"явилася минулого тижня. Повідомлялося, що суперником українця стане американець Кевін Джонсон.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Арреола розізлився на Кличка за неповагу до своєї персони (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути