вівторок, 29 січня 2019 10:52

Ярослав Ракицький офіційно перейшов із "Шахтаря" до пітерського "Зеніту"

Ярослав Ракицький офіційно перейшов із "Шахтаря" до  пітерського "Зеніту"
Ярослав Ракицький обрав собі 44 номер

Пітерський "Зеніт" на своєму сайті оголосив про перехід захисника "Шахтаря" Ярослава Ракицького, який захищатиме кольори російського клубу до літа 2022-го.

У новій команді Ракицький гратиме під 44 номером. За неофіційною інформацією, "Шахтар" отримає близько 12 млн євро, а зарплатня Ракицького складе близько 2,5 млн євро за сезон.

Ярослав Ракицький є вихованцем "Шахтаря" та дебютував за першу команду 2009-го. У "помаранчево-чорній" футболці захисник провів 326 матчів і забив 14 м'ячів. Став 7-разовим чемпіоном України, 6-разовим володарем Кубка і Суперкубка країни.

Також Ракицький провів 54 поєдинки за національну збірну України, у яких забив 4 голи.

"7 років свого життя я присвятив "Шахтарю". Починаючи з інтернату, до якого я прийшов у 12 років, і до основного складу. Я пишаюся цим і дякую Шахтарю за те, що дав можливість реалізувати мою найбільшу мрію!

Дуже дякую вболівальникам, які були зі мною упродовж усіх цих років, і які зі мною зараз. Дякую за те, що ви були та залишаєтеся справжніми вболівальниками футболу. Дякую своїй сім'ї за істинну підтримку та любов! Моя безмежна подяка П.В. Дулінову, Ю.О. Бєліченку, І.І. Леонову, В.І. Яремченку, Мірчі Луческу за віру та довіру. Президент Рінат Леонідович Ахметов, таких президентів, як ви, більше немає. Дякую вамам за все!" – написав Ракицький у своєму Instagram.

Відзначимо, що оборонець згадав у своєму дописі всіх тренерів, під керівництвом яких грав у командах "гірників", окрім нинішнього керманича донеччан Паулу Фонсеки. Також звертає на себе увагу відсутність згадки про гендиректора клубу Сергія Палкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Йому треба сім'ю годувати - прокоментували трансфер Ракицького в Росію

Захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький і півзахисник "Динамо" Сергій Сидорчук відмовилися відповідати на питання журналістів.

Зараз ви читаєте новину «Ярослав Ракицький офіційно перейшов із "Шахтаря" до пітерського "Зеніту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути