четвер, 01 грудня 2011 18:39

Ярмоленко став однією з головних трансферних цілей "Зеніта"

Ярмоленко став однією з головних трансферних цілей "Зеніта"

22-річний форвард київського "Динамо" і збірної України Андрій Ярмоленко став однією з головних трансферних цілей для пітерського "Зеніту" в найближчому міжсезоння.

Український нападаючий може поповнити склад команди Лучано Спаллетті вже нинішньою зимою, але є і варіант, при якому Ярмоленко дограє до кінця сезону в "Динамо", а потім вже перебереться до Росії. Крім "Зеніту" свій інтерес до гравця також проявили казанський "Рубін" і англійський "Фулхем".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко догнав Майкона, "Шахтар" зігнав злість на "Карпатах": результати 18-го туру УПЛ

Ініціатором запрошення Ярмоленко в "Зеніт" є наставник синьо-біло-блакитних Лучано Спаллетті, який поставив перед керівництвом клубу умова, щоб йому дозволили купити атакуючих гравців.

Генеральний директор пітерців Максим Мітрофанов недавно заявив, що клубу потрібно підсилення, причому як раз таки в лінії нападу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шовковський, Ярмоленко та Коваль зустрілися зі студентами

Ярмоленко дебютував у першій команді київського "Динамо" 11 травня 2008 року, коли командою керував один з найвідоміших тренерів Росії Валерій Газзаєв.

"Ярмоленко - лідер київського "Динамо", - сказав в інтерв'ю Life Sports Валерій Георгійович. - Один з найкращих футболістів збірної України. Думаю, він здатний заграти в будь-якому топ-клубі Європи. Я відразу в нього повірив, коли почав вводити до складу киян, і, як поки ми бачимо, не прогадав."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко нікуди не хоче йти з "Динамо"

Менш ніж за два роки Андрій також зумів стати одним з гравців обойми збірної України, а в недавньому товариському матчі проти одного з фаворитів Євро-2012 - команди Німеччини - футболіст відзначився забитим м'ячем у складі "синьо-жовтих".

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленко став однією з головних трансферних цілей "Зеніта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути