четвер, 19 квітня 2012 14:42

Ярмоленка назвали новим ван Персі для "Арсенала"

Ярмоленка назвали новим ван Персі для "Арсенала"
Андрій Ярмоленко з дружиною Інною ФОТО: sport.segodnya.ua

Інтернет-портал Bleacher Report опублікував список футболістів, які, на думку видання, після Євро-2012 можуть перейти у кращі клуби Європи. У компанії Крістіана Еріксена, Расмуса Ельма, Алана Дзагоєва, Кевіна Струтмена, Яна Мвілли, Клауса-Яна Хунтелаара і Лукаса Подольскі виявився українець Андрій Ярмоленко.

Bleacher Report відзначає, що Юрій Сьомін частіше використовує Ярмоленка на позиції флангового атакуючого півзахисника, ніж нападника. Для того, щоб продовжувати рости як футболістові, Андрію необхідно залишити свій нинішній клуб.

Кращим варіантом для продовження кар'єри, на думку видання, є лондонський "Арсенал". Журналісти Bleacher Report порівняли Ярмоленка з Тьєррі Анрі і Робіном ван Персі, зазначивши, що якщо використовувати Ярмоленка на позиції яскраво вираженого форварда, він міг би стати гравцем світового рівня, якими є вищеназвані футболісти.

Уміння Андрія грати на обох флангах робить його гарною альтернативою Лукасу Подольскі у випадку, якщо "канонірам" не вдасться підписати німця.

Ярмоленко - вихованець чернігівського футболу. У віці 13 років він вступив у футбольну академію київського "Динамо" в Києві, але не витримавши конкуренції через рік повернувся в Чернігів.

У "Динамо" перейшов з футбольного клубу "Десна" (Чернігів) у січні 2007 року. Дебютував у головній команді "Динамо" 11 травня 2008 року в матчі проти полтавської "Ворскли". Став гравцем основного складу "Динамо", коли командою керував Валерій Газзаєв.

 

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленка назвали новим ван Персі для "Арсенала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути