неділя, 17 червня 2018 23:20

Яскравий гол Коутіньйо не допоміг Бразилії здолати Швейцарію - відео

У першому матчі Кубка світу-2018 на "Ростов Арені" збірна Бразилії втратила очки зі Швейцарією - 1:1.

Фаворити мундіалю спокійно контролювали гру, забили красивий м'яч: Коутіньйо опинився першим на підборі після невдалих дій швейцарців у своєму штрафному і наважився на дальній удар - м'яч за красивою траекторією від стійки залетів у ворота. В атаці взяли участь Неймар і Марсело, який вийшов з капітанською пов'язкою.

 

Однак після перерви 5-разові чемпіони світу пропустили швидкий гол: Шачирі вдало виконав подачу з кутового, а Цубер з кількох метрів переправив м'яч у сітку. Бразильці апелювали до рефері, що було порушення правил з боку швейцарця проти Міранда, однак арбітр не звернув на це уваги.

Цей гол гнітюче подіяв на бразильців і вони лише наприкінці створили кілька нагод вирвати перемогу. Проте удари Фірміно і того-таки Міранда не досягли цілі.

Бразилія - Швейцарія 1:1

Голи: Коутіньйо, 20 - Цубер, 50

Бразилія: Аліссон, Данило, Тіаго Сілва, Міранда, Марсело, Пауліньо (Ренато Аугусто, 67), Каземіро (Фернандіньо, 60), Коутіньйо, Вілліан, Габріел Жезус (Фірміно, 79), Неймар.

Швейцарія: Зоммер, Ліхтштайнер (Ланг, 87), Шер, Аканджі, Родрігес, Бехрамі (Закарія, 71), Джака, Шачирі, Джемайлі, Цубер, Сеферович (Емболо, 80).

Попередження: Каземіро, 47 - Ліхтштайнер, 31, Шер, 65, Бехрамі, 68

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бразилія - Швейцарія 1:1. Фаворити Кубка світу втратили очки на старті

Після першого туру в групі Е лідером стала Сербія, в якої три очки, по балу мають Бразилія і Швейцарія і без очок залишається Коста-Ріка.

Зараз ви читаєте новину «Яскравий гол Коутіньйо не допоміг Бразилії здолати Швейцарію - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути