понеділок, 19 жовтня 2009 13:34

Арбітра покарають через гол від "зайвого" м"яча (ВІДЕО)

Арбітра покарають через гол від "зайвого" м"яча (ВІДЕО)

Англійський футбольний арбітр Майк Джонс буде покараний за те, що він зарахував гол, забитий за допомогою двох м"ячів, пише англійське видання The Sun. Автором голу став нападаючий "Сандерленда" Даррен Бент, який відзначився в грі з "Ліверпулем": після удару Бента "головний" м"яч зустрічі потрапив у м"яч, викинутий з трибуни, змінив напрям і влетів у ворота.

"Зайвий" м"яч (такими зазвичай грають на пляжі) на поле викинув уболівальник "Ліверпуля". За правилами ФІФА, арбітр повинен був відмінити гол Бента, оскільки він став наслідком втручання в гру стороннього предмета. Багато англійських суддів вже заявили, що Джонс допустив помилку.

В понеділок, 19 жовтня, відбудеться засідання спеціальної комісії Асоціації футболу Англії (FA), яка розбере дії арбітра. На засіданні будуть присутній Джонс і його помічники, яким доведеться пояснити, чому гол був зарахований.

Матч "Сандерленд" - "Ліверпуль" відбувся в суботу, 17 жовтня. Гол Бента, забитий на п"ятій хвилині, виявився єдиним і приніс перемогу "Сандерленду" з рахунком 1:0.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Арбітра покарають через гол від "зайвого" м"яча (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути