понеділок, 14 вересня 2009 11:57

"Ліверпуль" провів найбільшу комерційну операцію в історії клубу

"Ліверпуль" провів найбільшу комерційну операцію в історії клубу

Футбольний клуб "Ліверпуль" підписав спонсорський контракт з Standard Chartered Bank. У найближчі чотири роки логотип банку буде зображений на футболках гравців "Ліверпуля". Фінансові деталі операції не розголошуються. За неофіційними даними, клуб отримає від Standard Chartered Bank 80 мільйонів фунтів стерлінгів (91,3 мільйона євро), повідомляє Associated Press.

Управляючий директор "Ліверпуля" Крістіан Перслоу назвав договір з банком "найбільшою комерційною операцією в історії клубу".

З 1991 по 2009 рік титульним спонсором "Ліверпуля" була данська пивоварна компанія Carlsberg. Угода з Standard Chartered Bank виявилася для "Ліверпуля" приблизно в три рази вигіднішою за контракт з Carlsberg.

Недавно Standard Chartered Bank намагався укласти договір про спонсорство з чемпіоном Англії сезону-2008/09 клубом "Манчестер Юнайтед", але в червні 2009 року спонсором цієї команди стала американська фінансова компанія Aon. Згідно договору з Aon "МЮ" отримає ті ж 80 мільйонів фунтів протягом чотирьох років.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" провів найбільшу комерційну операцію в історії клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути