понеділок, 06 червня 2011 09:11

Арбітр вибачився перед збірною Вірменії за пенальті

Арбітр вибачився перед збірною Вірменії за пенальті

Головний арбітр матчу відбіркового турніру Євро-2012 Росія - Вірменія Стефан Ланнуа вибачився перед гравцями вірменської команди за призначений у їхні ворота пенальті. Як розповів капітан збірної Вірменії Саркіс Овсепян, після закінчення зустрічі Ланнуа визнав помилку і вибачився, пише видання "Советский спорт".

Ланнуа призначив пенальті у ворота вірмен на 72-й хвилині матчу, коли захисник збірної Росії Юрій Жирков впав у зіткненні з Овсепяном. На 73-й хвилині пенальті реалізував Роман Павлюченко. Рахунок став 3:1 на користь росіян і до кінця зустрічі не змінився.

Говорячи про гру в цілому, Овсепян сказав, що збірна Росії була сильнішою, а ключовим епізодом став другий гол росіян. Капітан збірної Вірменії відзначив, що його команда теж грала добре. "Шкода, суддя це не оцінив", - додав Овсепян.

У відбірковій групі В Євро-2012 збірна Росії ділить перше-третє місце з Ірландією і Словаччиною. Ці команди набрали по 13 очок. У Вірменії вісім очок, у Македонії - чотири, у Андорри - нуль. Щоб вийти у фінальний турнір чемпіонату Європи безпосередньо, треба зайняти перше місце.

Зараз ви читаєте новину «Арбітр вибачився перед збірною Вірменії за пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути