Ексклюзиви
середа, 07 квітня 2021 08:47

Арбітр із Румунії наздогнав Голанда й випросив автограф

Арбітр із Румунії наздогнав Голанда й випросив автограф
Арбітр взяв автограф у Ерлінга Голанда Фото: BT Sport

Після завершення першого матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між англійським "Манчестер Сіті" і дортмундською "Боруссією" (2:1) стався кумедний епізод, який викликав безліч обговорень у пресі. Про це пише TalkSport.

Як повідомляє джерело, румунський лінійний суддя матчу Октавіян Шовре не посоромився взяти автограф у 20-річного норвезького форварда "Боруссії" Ерлінга Голанда, наздогнавши його прямо в підтрибунному приміщенні "Етіхад" відразу після завершення матчу. Колишні футболісти англійської Прем'єр-ліги Оуен Харгрівз і Джолеон Лескотт розкритикували поведінку арбітра.

"У них був матч, "Боруссія" припустилася в ньому безлічі помилок. Безумовно, як і будь-який інший чоловік, ви можете бути фанатом цього гравця, але ви не можете здійснювати такий вчинок в такий момент, це просто неправильно", - повідомив експівзахисник "Манчестер Юнайтед".

Лескотт додав: "Для цього ніколи не буває підходящого часу, просто це не обіцяє нічого хорошого арбітру. Це виглядало дуже по-дитячому".

Українець Олександр Зінченко з "Сіті" весь матч просидів у запасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ман Сіті" знайшов заміну екслідеру "Шахтаря"

Матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між "Боруссією" і "Манчестер Сіті" буде зіграний в середу, 14 квітня. Англійський клуб під керівництвом Хосепа Гвардіоли ще жодного разу не виходив в півфінал Ліги чемпіонів. У минулому році "Сіті" в 1/4 фіналу програв "Ліону" - 1:3.

Зараз ви читаєте новину «Арбітр із Румунії наздогнав Голанда й випросив автограф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути