Ексклюзиви
пʼятниця, 02 серпня 2013 15:19

Японські боксери перевершили досягнення братів Кличків

Японські боксери перевершили досягнення братів Кличків
Японські "Клички" ФОТО: lenta.ru

Японські брати-боксери Кокі, Даікі і Томокі Камеда перевершили досягнення українців Віталія та Володимира Кличків за кількістю діючих і колишніх чемпіонів світу на одну сім'ю. Про це повідомляє Boxingscene.com.

Увечері 1 серпня 22-річний Томокі Камеда переміг представника Намібії Паулуса Амбунду і відібрав у того титул чемпіона світу за версією WBO (Всесвітня боксерська організація) у ваговій категорії до 53,5 кілограма.

Кокі Камеда з грудня 2010 року носить звання чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) у вазі до 53,5 кілограма. Даікі Камеда з вересня по грудень 2011 року був чемпіоном WBA у вазі до 52,2 кілограма. Однак незабаром Даікі може знову виграти пояс. 3 вересня 2013 він проведе поєдинок з чемпіоном світу за версією IBF (Міжнародна федерація боксу) мексиканцем Родріго Герреро.

Крім Камеда більше одного титулу на сім'ю мають брати Клички. Віталій з 2008 року володіє титулом чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Володимир є чемпіоном світу за версією WBO (з 2008 року), IBF (з 2006 року) і WBA (з 2011 року).

Зараз ви читаєте новину «Японські боксери перевершили досягнення братів Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути