четвер, 01 серпня 2013 08:36

"Не хочу коментувати психологічні проблеми Чісори" - Володимир Кличко

"Не хочу коментувати психологічні проблеми Чісори" - Володимир Кличко
Кличко-молодший прокоментував повідомлення про свою бійку з Дереком Чісорою ФОТО: prosport-ru.tsn.ua

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі українець Володимир Кличко прокоментував інформацію про бійку у нічному клубі на Ібіці з британським боксером Дереком Чісорою. Кличко заявив, що він - професійний боксер і ніколи не дає волю своїм кулакам за межами рингу. Заява чемпіона розміщена на офіційному сайті братів Кличків.

Кличко заявив, що він шокований повідомленнями про інцидент, які з'явилися в британській пресі. "Я не хочу коментувати психологічні проблеми Чісори", - сказав Кличко, не уточнивши при цьому, чи мала місце його зустріч з британцем у нічному клубі.

Про конфлікт боксерів написало британське видання The Daily Mirror. Повідомлялося, що Кличко і Чісора зустрілися в нічному клубі випадково, а рознімати їх довелося охоронцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дерек Чісора влаштував бійку з Володимиром Кличком у клубі

Конфлікт Чісори і братів Кличків почався у лютому 2012 року. На церемонії зважування перед боєм з Віталієм Кличком британський боксер дав ляпаса своєму суперникові. У день поєдинку Чісора плюнув водою в обличчя Володимиру Кличку, який прийшов підтримати брата під час поєдинку. Той бій закінчився перемогою Віталія Кличка.

Всього з 21 поєдинки на професійному рингу Чісора виграв 17 (11 - нокаутом) і чотири рази зазнав поразки. Володимир Кличко, який володіє титулами чемпіона світу за версіями WBA (Всесвітня боксерська асоціація), WBO (Всесвітня боксерська організації) і IBF (Міжнародна боксерська федерація), виграв 60 боїв (51 - нокаутом) і тричі програв.

Зараз ви читаєте новину «"Не хочу коментувати психологічні проблеми Чісори" - Володимир Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути