середа, 10 листопада 2010 10:46

Англія втратила шанси на ЧС-2018 - ЗМІ

Англія втратила шанси на ЧС-2018 - ЗМІ

Англія практично втратила шанси отримати право на проведення чемпіонату світу з футболу 2018 року. Про це повідомляє ESPN з посиланням на джерело в керівництві Асоціації футболу Англії.

За повідомленням видання, організацію турніру довірять Росії чи Іспанії з Португалією, що подали спільну заявку. Невдоволення босів ФІФА викликала діяльність британських ЗМІ, які зайнялися викриттям корупції у футбольній організації. Джерело відзначило, що кандидатуру Англії виконком ФІФА в даний час навіть не розглядає.

Нагадаємо, Комітет з етики ФІФА ухвалив рішення про тимчасове відсторонення від обов'язків членів виконкому організації Амоса Адаму і Рейнальдо Темарії у зв'язку з підозрами в продажі своїх голосів на виборах місця проведення чемпіонату світу 2018 року.

Звинувачення на адресу Адаму, який представляє Нігерію, і Темарії з Таїті вперше були озвучені британською газетою "Sunday Times". Журналістам видання вдалося домовитися з чиновниками про те, що вони підтримають заявку США на проведення світової першості за грошову винагороду.

Тим часом уже зараз стало очевидним, що чемпіонат світу 2018 року відбудеться в одній з європейських країн. На проведення турніру в числі інших претендують Англія і Росія. Крім того, подано дві спільні заявки - від Іспанії і Португалії, а також від Голландії та Бельгії.

Остаточне рішення про те, яка країна прийме чемпіонати світу 2018 і 2022 років буде прийнято 2 грудня цього року виконавчим комітетом ФІФА, до якого входять 24 особи.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Англія втратила шанси на ЧС-2018 - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути