неділя, 13 червня 2021 18:11

Англія мінімально перемогла Хорватію

Англія мінімально перемогла Хорватію
Стерлінг став автором єдиного голу. Фото: Reuters

Сьогодні, 13 червня, збірна Англії зустрілася з національною командою Хорватії. Матч 1-го туру групового етапу чемпіонату Європи - 2020 відбувся на стадіоні "Уемблі" в Лондоні (Англія) і завершився перемогою британського колективу з рахунком 1:0.

Єдиний гол в матчі забила збірна Англії. На 57-й хвилині відзначився вінгер "Манчестер Сіті" Рахім Стерлінг. Швидка атака пройшла у англійців. Філліпс з правого краю змістився до центру і зробив передачу в штрафну - Стерлінг випередив захисника, вискочив на оперативний простір перед воротами і пробив Ліваковіча. Фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу Англії.

У групі D, крім англійців і хорватів, виступають національні команди Чехії та Шотландії, які проведуть очну зустріч завтра, 14 червня. Таким чином, Англія, набравши три очки, виривається в лідери свого квартету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірну Росії напоїли – лідер комуністів

Це була перша гра сьогоднішнього дня. О 19 годині на поле вийдуть збірні Австрії і Північної Македонії. О 22:00 Україна битиметься з Нідерландами.

Зараз ви читаєте новину «Англія мінімально перемогла Хорватію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути