неділя, 13 червня 2021 15:04

Збірну Росії напоїли – лідер комуністів

Збірну Росії напоїли – лідер комуністів
Росіяни не вірять у програш своєї збірної. Фото: Reuters

Лідер партії "Комуністи Росії" Сергій Малинкович упевнений, що на результат матчу між збірними Росії та Бельгії (0:3) на Євро-2020 вплинули зовнішні чинники.

"Рахунок 0:3 для мене шокуючий. Дуже сильно підвели хлопці в день Росії. Звичайно, вся збірна знала про цей день, тому вони повинні були краще готуватися.

Але знаєте, хочу сказати одну річ. Якби програли кілька років тому, сказали б "ну програли і програли". Тобто не стали б заглиблюватися в одне єдиної поразки. Але зараз, після історії з нашої тенісисткою Яною Сизиковою, яку просто з якихось абсурдними звинуваченнями затримали в Парижі, я вже нічому не здивуюся.

Моя версія така: збірну Росії перед матчем з Бельгією могли чимось напоїти, опромінити, підмішати щось у їжу. Ми не знаємо, в якому стані вони виходили на поле. Тренер ж не ідіот, він не хоче втрачати своє місце. І, я впевнений, з ним напевно була проведена бесіда на найвищому рівні. Але так продути ...

Тут точно замішана якась третя сторона. Тому, на мій погляд, потрібно відновити радянську традицію - на кожен матч з командою повинні їздити п'ять співробітників ФСБ. Найкраще, щоб чекісти були впроваджені до складу команди, і ніхто не знав, хто він насправді. Коротше, в збірній повинен бути людина, відповідальна за морально-політичну обстановку.

Зараз, за ​​підсумками матчу з Бельгією, потрібно зробити висновки і провести розслідування. Якщо з'ясується, що ніхто їх не труїв і не опромінював, то тренер повинен бути замінений, а футболісти - позбутися преміальних за цю гру. У матчах з Данією і Фінляндією команда повинна спокутувати провину кров'ю", - сказав Малинкович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал на Євро-2020: Україну представили під прапором РФ

Збірна Росії програла Бельгії стартовий матч Євро - 0:3. У наступній грі Росія буде приймати Фінляндію, яка вчора обіграла Данію - 1:0. Останню гру росіяни зіграють проти Данії в Копенгагені.

Зараз ви читаєте новину «Збірну Росії напоїли – лідер комуністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути