понеділок, 05 жовтня 2009 10:11

Англійці зможуть побачити матч Україна- Англія тільки в інтернеті

Англійці зможуть побачити матч Україна- Англія тільки в інтернеті

Англійські футбольні вболівальники зможуть побачити матч своєї національної збірної проти України лише в інтернеті. Ця гра, яка пройде в рамках відбіркового турніру чемпіонату світу 2010 року, відбудеться в суботу, 10 жовтня, у Дніпропетровську. Британські телеканали права на трансляцію гри не купили, повідомляє BBC News.

Спочатку права на трансляцію матчу Україна - Англія у Великобританії придбав телеканалу Setanta. Однак у цього каналу виникли фінансові труднощі, і права на показ зустрічі перекупила Perform - компанія, що спеціалізується на організації спортивних трансляцій в інтернеті.

Для британських глядачів трансляція матчу Україна - Англія буде платною, і її вартість складе не менш 4,99 фунтів стерлінга (4,35 євро). Показ буде організований на сайті ukraineversusengland.com, але поки на цій станиці є тільки посилання на рекламні оголошення, які не стосуються перегляду матчу.

Виконавчий директор компанії Kentaro (вона виступила посередником під час продажу прав на телетрансляцію ігор) Пітер Сільверстоун пообіцяв, що матч можна буде побачити в гарній якості, а коментувати його буде команда коментаторів високого класу. Одним з коментаторів має виступити колишній головний тренер збірної Англії Свен-Горан Ерікссон.

Як зазначає BBC News, небажання телеканалів купувати права на трансляцію матчу може бути пов"язане з тим, що збірна Англії достроково забезпечила собі перше місце у шостій європейській відбірковій групі і участь у фінальній стадії ЧС-2010.

За друге місце боротьбу ведуть команди Хорватії та України. У хорватів 17 очок після дев"яти матчів, а в українців - 15 очок після восьми зустрічей. Друге місце, швидше за все, дасть можливість брати участь у стикових матчах.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Англійці зможуть побачити матч Україна- Англія тільки в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути