Ексклюзиви
пʼятниця, 05 липня 2013 08:58

Анелька змінив "Ювентус" на "Вест Бромвіч"

Англійський футбольний клуб "Вест Бромвіч" на офіційному сайті оголосив про підписання контракту з французьким нападником Ніколя Анелька. Угода розрахована на один рік з можливістю продовження на такий же термін.

Головний тренер "Вест Бромвіча" Стів Кларк заявив, що Анелька додасть команди впевненості, якої їй не вистачало в минулому. "Чим більше сильних гравців у складі, тим краще. Його клас не піддається сумніву. Він надихне наших гравців на нові звершення", - додав тренер.

Останнім клубом Анелька був туринський "Ювентус", де він виступав в оренді. Права на 34-річного форварда належали китайському "Шанхай Шенхуа", який останнім часом зазнав труднощів з фінансуванням. Через це команду, наприклад, залишив Дідьє Дрогба, який перебрався в турецький "Галатасарай".

Раніше Анелька вже виступав у чемпіонаті Англії за "Арсенал", "Ліверпуль", "Манчестер Сіті", "Болтон" і "Челсі". Також він грав у складі мадридського "Реала", паризького ПСЖ і турецького "Фенербахче".

З "Реалом" Анелька виграв Лігу чемпіонів в 2000 році, з "Арсеналом" і "Челсі" вигравав англійську прем'єр-лігу і кубок країни.

За збірну Франції форвард провів 69 ігор, забивши 14 голів. У національній команді Анелька виграв чемпіонат Європи 2000 року і Кубок конфедерацій 2001 року. Також він взяв участь у Євро-2008 і чемпіонаті світу 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Анелька змінив "Ювентус" на "Вест Бромвіч"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути