вівторок, 27 березня 2007 10:00

Анелька чекає на пропозиції від грандів

 

Форвард "Болтона" і збірної Франції Ніколя Анелька, 28 років, заявив, що в команді він всім задоволений, але не відмовиться перейти в сильніший європейський клуб, інформує Євроспорт.

Французький голеадор (саме точний удар Анелька приніс збірній Франції недавню перемогу над Литвою) відомий своєю пристрастю до частої зміни місць. За кар"єру він змінив сім клубів і поки не збирається зупинятися.

Хоча в "Болтоні" у Ніколя справи йдуть відмінно - на даний момент він вже десять разів вражав ворота суперників в матчах Прем"єр-ліги і багато в чому завдяки його заслугам клуб зараз перебуває в числі претендентів на попадання в Лігу чемпіонів.

- До цих пір я не задавався таким питанням, тому що не отримував вартих уваги пропозицій. Якщо раптом який-небудь сильний клуб зацікавиться мною, я готовий обдумати всі можливі варіанти. Але на даний момент я абсолютно щасливий, граючи за "Болтон, - відповів Анелька на питання чи залишиться він на "Рібок Стедіум".

- Наш тренер Сем Аллардайс знає, що робить. Навіть якщо ми показуємо не кращу свою гру, ми як і раніше на п"ятому місці в таблиці. Звичайно, у кожного спортсмена є свої амбіції, інакше не було б сенсу виходити на полі. І для мене гра за "Болтон" певною мірою виклик. Сподіваюся, коли-небудь я виступатиму за команду, яка постійно грає в Лізі чемпіонів. Але для того, щоб ця гіпотетична команда потребувала мене, я повинен проявити себе в матчах за свій нинішній клуб і за збірну Франції, - додав форвард.

Анелька вже грав за команди, які регулярно виступали в євротурнірах ("Арсенал", "Реал", "Ліверпуль"), але із-за конфліктного характеру ніде надовго не хотів затримуватися.

Зараз ви читаєте новину «Анелька чекає на пропозиції від грандів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути