пʼятниця, 18 грудня 2015 11:38

Андрій Шевченко не прибув на засідання виконкому ФФУ

Андрій Шевченко не прибув на засідання виконкому ФФУ
Шевченко може увійти до тренерського штабу збірної України. Фото: sport-xl.org

В Будинку футболу розпочався виконком Федерації футболу України. Основне питання — посада головного тренера збірної України.

Найбільш реалістичний варіант — Михайло Фоменко, який вивів команду на Євро-2016, залишиться тренером збірної. Михайло Іванович прибув у Будинок футболу, але від коментарів відмовився. Разом із тим Андрій Шевченко, який за інформацією ЗМІ може увійти у тренерський штаб збірної, на засіданні відсутній. В той же час участь у виконкомі бере віце-президент УЄФА Григорій Суркіс.

Об 11:00 президент ФФУ Андрій Павелко відкрив засідання виконкому. Воно проходить за зачиненими дверима. За 1,5-2 години результати виконкому оголосять на брифінгу для ЗМІ.

Всього на порядку денному стоїть шість питань. Окрім наставників збірних різних рівнів учасники виконкому обговорять нову редакцію статуту ФФУ та міжнародні календарі матчів чоловічих та жіночих збірних України на 2016-й рік.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко не прибув на засідання виконкому ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути